Iarna la țară | Ciuperceni, Gorj.


Duminică (23 ianuarie 2011) a fost o zi veritabilă de iarnă. A nins liniștit, cu fulgi mari, dând copacilor ocazia să se „gătească” cu zăpadă pufoasă. Am lăsat deoparte Canon-ul DSLR și am imortalizat peisajul cu iPhone-ul.

11 răspunsuri la „Iarna la țară | Ciuperceni, Gorj.”

    1. …Vineee și bisericuțaaaaaa! A stat ea câteva sute de ani sus pe deal, mai stă câteva ore până postez eu pozele…

  1. E vorba de ciupercenii dintre Tg.Jiu si Motru?ca nu cred ca mai e altul in Gorj:( am crescut acolo si nu știu despre ce bisericuta e vorba:( poate e in unul din satele ce compun comuna,si de aceea n-o știu:(căci cunosc doar downtown ciuperceni:)

    1. Da, de acel Ciuperceni este vorba. Și soția mea a crescut acolo (Strâmba-Vulcan) și mergem destul de des la țară. Este o zonă foarte frumoasă.

  2. Da,intr-adevar,este o zona frumoasa,ultima data am fost in octombrie si anul asta nu o sa mai ajung:( iar in octombrie natura n-a fost prea darnica:( multumesc pt pozele postate si poate mai adaugati si altele:)

  3. Foarte frumoase pozele.si eu mi am petrecut copilaria in frumosul Gorj Mai exact pesteana-vulcan de care imi este foarte dor.poate ajungeti si pe acolo si puneti niste poze pentru cei care sunt foarte departe de Tara.

  4. Biserica este identica cu cea din Vartopu. Initial, am crezut ca este biserica in curtea careia am crescut( casa noastra este langa ea si trecem prin curtea ei la gradina). Doar dupa copacii de langa am inteles ca e alta( cea din Stramba-Vulcan?). Desi nu prea ma pricep la fotografii, de Pasti incerc sa o fotografiez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: