La microfon, Casa Regală!


(update)

Onorați, cu enorm respect și mândri tare că suntem români – așa am primit astăzi VIZITA REGALĂ.

S-a întâmplat în programul radio OBIECTIV ROMANIA de la Romania Actualitati (16:00 – 19:00, de luni până vineri – ce sa facem, ne mai promovăm și noi…) 🙂

Dincolo de protocolul normal al unei asemenea vizite, vă mărturisesc sincer că tot ce s-a întâmplat în acest sfert de oră al vizitei va rămâne în amintirea echipei pe care o conduc drept ÎNTÂLNIREA DE SUFLET A VIEȚII.

Distincție și Prietenie. Eleganță și Naturalețe. Sobrietate și Empatie. Noblețe și Zâmbet. Vă mulțumesc – Alteța Voastră Regală, principesa Margareta, custodele Coroanei și princepele Radu – că nu încetați să ne învățați despre aceste calități și despre asocierea lor minunată.

Și vă admirăm sinceritatea cu care ne-ați mărturisit, după ce ați intrat în cabina de emisie, că evident vă place muzica românească, dar că vă mai place și Elvis Presley… Și nouă, Doamne, ne place mult!

De aceea, ne-a bucurat enorm bucuria dumneavoastră atunci când ați auzit că playlistul muzical s-a modificat instant, cu Elvis on-air! Vă mai așteptăm, Majestate, căci nouă ne place și Led Zeppelin… 🙂

Pentru mine, momentul care a avut loc, azi, 1 februarie 2018, este cu atât mai prețios cu cât – n-o sa vina sa credeti – este legat, în familia mea, de începutul regalității românești.

Pe atunci (promit că o să mai sap în arborele genealogic), tatăl străbunicului meu, peisagist polonez cu îndemânare si foarte creativ, a fost ales sa se ocupe (și el) de parcurile si gradinile regale din România. Și aici a rămas, în țărișoara asta, MULȚUMESC LUI DUMNEZEU!

Moștenirea polonezului meu îmi trece prin vene. Din fericire, Moștenirea Regalității Românești mi-a fost și ea permanent prezentă, prin poveștile bunicilor mei.

Iar de azi, nu mai e poveste, e realitate.

La microfon, Casa Regala! Cu mândrie: echipa Obiectiv Romania – Roxana Dumitrescu, eu și Mirela Bazavan – Iohan Pohrib e in concediu. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: